Gym

Hejhej! Har varit en toppen dag idag !
Är på allmänt bra humör också! Kom precis hem från gymmet, och tror verkligen att det kommer gå bra för mej med träningen osv..
Fast idag fastnade jag i en maskin !=O maskinen nyper åt om benen för att träningen ska ta bättre, men sen när jag skulle ta bort den pinnen, så hade den fastnat!! Jag fick be brorsans tjej att ringa och ge mej råd! Hon sa att jag skulle pressa mej ut, och otroligt nog så lyckades jag... Jag tänker aldrig köra den läskiga maskinen igen... Iallafall inte själv....
Men nu ska jag fixa ansiktsmask sen ska jag in i duschen, pusspuss

Allergi

Hejhopp, jag vaknade idag och hade jätte mycket små prickar i ansiktet och halsen och de kliar jätte mycket och jag vet inte vad det är !!
Jag tror jag är allergisk mot nånting, men vet inte vad! Det är hemskt!!
Det kliar jätte mycket och jag har försökt tvätta ansiktet, smort in det med nån salva, men det kliar fortfarande!!
Ska tvätta igen....

Och igår tränade jag för första gången med mitt nya gymkort! Gick dit med brorsans tjej och hon visade mej allting och hur man ska använda det osv..... Lite stel idag, men efter skolan nu så ska jag träna, och sen igen ikväll! Känner mej ju jätte sportig!
Men nu ska jag försöka fixa mitt äckliga ansikte, PUSS

15 år!!

Hejhej! Idag är man 15 då! En stor flicka nu, köpte energidryck idag och nu ska jag på bio snart med världens bästa Antonio och Linn!
Idag gick jag och åt middag med Isabelle, Isabelle, Linn och Antonio, och imorgon ska jag ut och äta med Yasmine! Älskar er så mycket !!
Helt underbar dag faktiskt, jätte bra födelsedag ! Tackar alla för presenter och allting, älskar er!
Hoppas ni alla mår bra, PUSS

Min dag

Hej hej ! Idag har jag haft en toppen dag! Fått nya träningsbyxor, en jätte fin tröja av älskade Julia, en jätte fin ring, ett justin bieber skal av min fina kusin och pengar!
Och jag fyller inte ens år idag ! Men imorgon ska jag iallafall simma på Östbergsskolan på dagen, sen på eftermiddagen så ska jag ut och äta med många bra kompisar, ha det bra, nu ska jag gå ut! PUSS

Kinamat och födelsedagar

Hejhej! Idag fyllde ju bror år, så han fick välja mat, kinamat vart det ju såklart..... Tål inte riktigt det ja, min mage är typ gravidsvullen.... Helt uppblåst!
Men imorgon kommer hela stora släkten hit för att fira mej och Linus, mysigt värre! Senare på tisdagen, då jag faktiskt fyller år, så ska jag ut och äta med några kompisar! Härligt härligt, riktigt toppen !

Men tänk att storebror redan är 19 år.... Stort grattis din plåga!! Att du gick från att va en knubbig liten unge, till pt är rätt bra jobbat faktiskt, dags att börja träna mej nu oxå ;)
Men godnatt nu folket, PUSS

Kvällen

Hejhej! Har ju bakat lite idag, och har ju snott lite kakor också, hihih ^_^
Just nu ligger jag i mammas säng, skulle egentligen träna med en kompis, men av nån anledning så gick det lite fel.. Jätte irriterande, ville verkligen gymma idag, har mycket energi..
Men jaja, blev en långpromenad istället!
Nu ligger jag mest och lyssnar på när mami och hennes kompisar snackar på om helt onödiga, tråkiga saker...

Av nån anledning är det här en deprimerad kväll, vet inte varför.. Saknar något, det känns tomt.. Tror jag tänker för mycket. Men jag hoppas iallafall att ni mår bra och är glada, PUSS

Lördag

Hejhej alla barn! Idag ska det bakas! Ska baka chokladbollar och annat gott.... Imorgon fyller ju storebror år, nu hinner jag inte skriva nåt mer, pusshej!

Godnatt

Ligger i sängen nu, har så jäääävla ont i magen så vet inte vad jag ska ta mej till.... Har ingenting hemma som hjälper heller.... Så ligger och dricker nån vitamindryck.
Men annars har den här dagen varit rätt så bra, träffat härliga kompisar osv.. Fast mötet gick 100 gånger värre än väntat.... Men aja, life is a bitch.
Men nu ska jag sova, eller ja, snarare försöka....... PUSS

Möte

Goddagens! Nu sitter jag och väntar på ett möte som vi ska ha på skolan.
Jag hatar att ha äckliga möten hela tiden, jag tycker jag klarar mej bra ändå. Dom kan inte säga att jag inte kan sköta nånting själv när jag inte ens får chansen, eller hur ? Usch..
Man kan ju lugnt säga att jag inte går på stans bästa skola, de här är ingen bra skola alls egentligen.. Men jag har inte heller nån lust att flytta till min pappa i Dalarna och gå i skola där, så de är bara att stå ut och försöka göra det bästa av situationen.. Även fast jag faktiskt helst skulle skita i skolan, så är det bara att jobba vidare. Det går bättre, och ja, får hoppas att mötet går bra nu.. PUSS

Godmorgon!

Hejhej, ligger i sängen nu, trött som ett as... Men imorgon är det fredag iallafall ! Sjukt skönt, den här veckan har gått jätte fort.. Och på söndag fyller storebror år, så grattis på dej! GRATTIS GRATTIS GRATTIS!!! Jag vet att du kommer ha en toppen födelsedag! Du får ju va med mej ;)
Men idag tänkte jag bara ta det lugnt, nu kliver jag upp och gör frukost, sen går jag till skolan, och sen efter skolan ska jag ner till ungdomsmottagningen, och sen går jag hem och städar lite, tar det lugnt ett tag, sen lagar jag middag åt mej själv idag ! c'=
Men hare bra alla, PUSS

En kvinna, ett ideal.

Vad är en vacker tjej/kvinna egentligen ? Vad är vackert ? Är det när man har kurvor och är lite halvrund ? Är det när man väger 40 kg och är nånting ingen vågar röra för man är så rädd att bryta nånting ? Eller är det vackert att väga runt 40 kg och ha stora silikon bröst och en stor jävla silikon röv ? Vad är det som gäller ? Det är väl ändå olika i allas ögon ? Hur kan du kalla en kvinna ful, när hon kan vara den vackraste på jorden i nån annans ögon ? Vi behöver inte göra som tidningarna säger och vara visst smala, visst tränade eller visst kurviga! Njut av det ni har !
Jag kanske inte är smal. Jag tränar inte, jag äter skit mat, men jag vet iallafall att jag har folk runt mej som älskar mej för den jag är. Jag står för att jag är lite mullig. Jag vill ju träna och komma i form, men det är för min skull, inte för andras. Det är för att jag och min kropp ska må bra.
Jag har oxå fått höra att jag vart ful och fet, visst, de kan svida lite, men sen tittar jag på dom som nyss kallat mej det och då ser jag att dom inte är mycket bättre. Alla är perfekta för någon, men kommer aldrig att vara perfekt för alla.
Så när du känner dej ensam, att ingen älskar dej, att du väger för mycket eller för lite, att du helt enkelt är fel, så tänk på det jag säger nu, du är perfekt och och vackrast i någons ögon<3

Lycka!

Hejhej!! Hur mår ni ? Jag mår toppentoppen idag! Om 7 dagar fyller jag år oxå, hihi.. Hela 15 år då !
Idag på skolan tog vi spruta mot livmoderhalscancer (tror jag), säger bara det, ajj.. Känns ju något bättre nu, men när jag skulle stoppa in armen i min tröjärm, så kunde jag knappt röra armen, de va lite läskigt faktiskt.. Annars är det bara bra, har gjort chokladbollar för ett litet tag sen, vet inte varför men men.. Ligger och myser i soffan nu.
Hoppas ni alla har det bra, PUSS

Jag är en smurf

Hej hej! Ligger och kollar på Ice age 4 nu, sen ska jag laga mat... Hurra.... Sen så fyller moster år idag ! Grattisgrattis!! Så vi ska hälsa på henne idag oxå, kan bli kul.
Speciellt för mej, jag har ju min lill kusin att bråka med ! C'=
Vill bara säga allmänt att finnar är äckligt ! Jag hatar att ha finnar och att jag inte är tränad, och att jag inte kan va bekväm utan smink.. Men jobbar på det, minskar sminket och ska träna osv..
Men hejdå, PUSS!!!

Godmorgon!

Hejhej, vaknade typ nyss ja ! Jobbade från kl 18:00 till 00:10 igår..
Sjukt jobbigt ! Jobbade på skolan på ett disco, vilket vart tråkigt eftersom det kom typ 20 pers....
Men det är tur att det är bra personer jag jobbar med <3
Idag ska jag nog vila, om inte nån vill hitta på något ? Skriv på kik "angelnunu" bara ! Det är bara att höra av sig, hihi.
Men nu ska jag göra frukost, sen gå lägga mej igen, PUSS <3

Skidor

Har åkt skidor (slalom) hela dan !!!! Började åka vid 9 och kom hem nyss.. Sjukt jobbigt..
Jag har inte åkt skidor nånting i år. Tror jag åkte en gång förra vintern, men inget den här..
Oxå åkte jag en skogsväg med några kompisar oxå kom det ett hopp som jag verkligen inte var beredd på, så jag ramlade och gled på marken in i ett träd.. Men jag testade att hoppa åtminstone dom små hoppen i backen !
Och nu skiter jag i att jag sagt att jag ska bli nyttig och träna och sånt! Jag tänker duscha, sen tänker jag göra nåt med jätte mycket socker, sen tänker jag lägga mej och sova ! Vart faktiskt en bra dag, Hahah. Pusshej!<3

Längesen

Hejhej! Nu var det jäääätte längesen jag skrev ! Men nu skriver jag igen =D
Sitter och äter frukost och snart så ska jag åka slalom med bästa klassen !
Kan faktiskt bli kul, även fast jag är riktigt dålig på att åka !
Sitter och tittar lite på tv, sen ska jag klä på mej !
Men pusshej<3

loveistheshit.blogg.se

Nellie,14 år. Jag skriver ofta texter och tänkte börja lägga upp dom här mm. =)

RSS 2.0