Igår, idag, imorgon.

Tjulululu.
Jag känner ibland att jag saknar kärleken. Men samtidigt så minns jag hur det var bortom det där ny kära.
Hur svartsjuk man var, hur dåligt man mådde över att man inte var snygg nog, hur man såg blickarna mot andra tjejer och när det tog slut.
Det vill jag inte leva med.
Visst, jag vill älska någon igen, och jag vill hitta han som är med en livet ut, men samtidigt så är det så mycket smärta som passerar på vägen mot honom.
Inget säger att min nästa kille kommer vara den rätta, eller killen efter det. Jag önskar bara att han ska komma. Han jag kan gå utan smink överallt med, klä mej slappt utan att skämmas, ha gemensamma vänner med och bara ha det bra.
Jag vet att det alltid är bråk, men jag vet även att för det mesta så för det folk närmre varandra.
Lika ensam idag, som igår.

Utbrott

Jag behöver få ett utbrott. Förstöra nånting.
Allt runt omkring mej nu är rörigt. Jag kan inte se mej själv i spegeln utan att vilja krossa den för att jag ser hur mina ögon speglar osäkerhet.
Jag har alltid stått på mej, eller åtminstone försökt.
Nu känner jag hur det bubblar upp i mej att det är dags att ge upp.
Allt man kämpat för. Bara kasta bort det i ett desperat försök att få folk att fatta.
Men jag håller emot. Jag har inget val.

Hej jag heter Åke

Hejhej!
Idag har varit en sjukt bra dag i valla med min kära vän Nazze!
Vi åkte hit runt 5 och köpte grillsaker och skulle grilla, och när vi väl fått igång engångsgrillen så börja vi grilla köttet, och vi satt i ett vindskydd så att det inte skulle blåsa massa, och köttet såg helt perfekt ut, sen märkte vi att det rykte under grillen som stod på sittplatsen av trä, så vi flyttade lite på den och märkte att trät börjat brinna ! Så Nazze flyttade mer på grillen och jag stampa på elden så den släcktes.
Såklart så va vi tvungen att flytta på grillen och vi hade plastbestick som vi lyfte med, sen smälte min gaffel så vi tappa grillen så de va bara att slänga bort köttet... Andra köttbitarna vart brända på utsidan och råa på insidan (blä) men sista vart helt perfekt ! Och de va ju en jävla tur det !
Och nu ligger jag i sängen och ska sova, gnatt alla ni, PUSS

Mamma

Jag och mamma bråkar ofta. För ofta faktiskt.
Och ni som säger att ni "hatar" er mamma för att hon är sträng mot er, ni ska fan veta att jag hatar er.
Det är er jävla mamma!! Hon födde er, uppfostrade er, plåstrade alltid om er när ni gjort illa er, köpte leksakerna ni absolut ville ha! Hon lägger för fan ner hela sin själ i sina barn.
Man tycker så jävla synd om sig själv när man bråkar med sin mamma, men det tar precis lika jävla mycket för henne! Och hur många mammor vill höra av sina barn att dom hatar dom ? Inte en jävel.
Jag bråkar ofta med min mamma, fine, men vi löser det alltid oxå.
Och det märks att hon vill hjälpa mej när hon försöker hjälpa mej med läxorna, ringer och frågar vad jag gör eller bara ger mej den största köttbiten när hon gör mat.
Jag älskar min mamma. Och det gör nog ni oxå, så sluta säga att ni inte gör det. Vissa har inte ens en mamma och skulle gör vad som helst för att få tillbaka henne.

Grekland

Senaste veckan har lilla jag alltså varit i Grekland=)
Tog och åkte till Lefkas med mami och storebror=) det vart så varmt där så man höll ju på dö !
Man låg på stranden, solade 15 minuter sen vart det alldeles för varmt, så då var det bara å kuta ner till vattnet! Till och med stenarna under fötterna brände.
Men nu när man är tillbaka i Östersund så känns det faktiskt lite som att man saknar Grekland.
Jag ska va ärlig, jag va likblek innan jag åkte dit, men nu har jag fått en liten bränna åtminstone. Fast jag satt dock mest på rummet och läste för att det vart för varmt för mej..
Men hoppas ni har finväder och mår bra, PUSS

Tjulululu

Hejhej! Min mobil gick sönder för ett tag sen och under väntan på en ny så har jag inte bloggat nånting..
Har inte haft orken att logga in på datan och blogga..
Men just nu äre så att jag är singel igen.
Det sjukaste var nog att jag inte ens va kär i den förra killen. Jag trodde såklart att jag va det, men när jag märkte att jag var tvungen att ta hand om honom som ett jävla barn för han kunde inte göra nånting själv, så vart jag less.
Det är inte en sån kille jag söker.
Jag vill alltid helst ha äldre killar, för dom som är lika gamla eller ett år äldre än mej är så töntiga.. Antingen är dom töntiga, eller så har dom legat med halva stan, så nej tack.
Så är du en kille som är 96a å uppåt och inte legat med halva stan så hör av dej!

Men ja, just nu ligger jag i sängen och planerar att kliva upp. Ska sedan iväg till valla och sova där=)
Men ni får ha det så bra, PUSS

loveistheshit.blogg.se

Nellie,14 år. Jag skriver ofta texter och tänkte börja lägga upp dom här mm. =)

RSS 2.0