Inte bloggat

Hejhej!
Inte bloggat på ett tag nu, har försökt men min mobil har vägrat att fungera...
Inte mycket har hänt sen sist jag blogga iallfall.... Gymmar som vanligt, försöker äta bra, men går ju som de går... Men jaja, jag försöker iallfall!


Det har har varit en rätt pissig vecka, men ändå bra. Bröt kontakten med en sjukt nära vän den här veckan, men känner att jag inte har nån energi att bry mej om det, men det är ju bra att veta nu vilka som är äkta och inte.
Och om du av nån anledning skulle läsa det här nu, så kalla mej inte "äcklig slyna" över sms, kom till mej och säg det face to face. Och säg inte att jag "knullar runt och super" heller för det vet du ingenting om, och det rör inte dej heller. Bara för att du är instängd i dej själv och sitter hemma hela tiden, så betyder det inte att jag måste det.
"Du vet bara hur det är att ha ett skitliv" haha jaha, so what ? Det innebär ju uppenbarligen att jag är starkare än dej. Vad fan har du kämpat med? Vad har du uppnått ? Ingenting, för du har varit gömd hela ditt liv. Dra nånstans, du är inte välkommen här.
Du säger alltså att jag är ingen för dej längre, men du är ingen ute i världen. Du har ingen viljestyrka, så dra, du är pinsam.

Min vikt

Hejhej! Ett inlägg till min kusin! Och er andra såklart! Jag tränar inte för att gå ned i vikt, jag tränar så jag kan bli av med mullet så jag kan bygga riktiga muskler, för jag vill helt enkelt vara vältränad för min egna skull. Vissa tycker att det är äckligt med minsta lilla spår av muskler på tjejer, men det tycker inte jag. Och jag tänker bevisa att man kan ha muskler men ändå vara feminin!
Jag tränar för att må bra, och äter bra för att må bättre, och det är toppen!
Men hoppas ni alla har det bra, förlåt för att jag inte bloggar så mycket, PUSS

En ny början

Hej alla, det här är en ny start och en helt ny Nellie!
Jag var alldeles för mycket på stan förut, jag var bara där, men nu ska jag hålla mej från stan, va på gymmet eller hemma!
Och jag har också börjat på en ny diet som ska hjälpa mej gå ner i vikt och bygga muskler, heheh.. Ska köra stenhårt på det nu ! NU GÄLLER DET HÖRRNI!!
Ska faktiskt till gymmet snart..
Men jag ska göra lite ändringar i bloggen också, nu ska det handla om min träning och vad som är bra att äta osv....
Och även så stylar jag mina kompisar och mammas kompisar ibland, och det kommer jag också skriva om !
Här har ni en bild på min middag, sån består av fett, som jag bygger upp muskler av, och lite kalorier!
Och en bild på en kompis som jag stylade idag, färgade håret på henne, sminkade och fixade hårets volym och lite lockar vid luggen, PUSS

Förlåt !

Shit, har helt glömt bort att blogga, är så ledsen, förlåt !
Jag gör så mycket nu senaste tiden, speciellt nu över påsk !
Men jag hoppas att ni alla mår bra iallafall och har haft en bra påsk!
Jag har ju börjat räknat kalorier osv, för att kunna gå ner i vikt, för att sen bygga muskler, hoppas det kommer gå bra för mej ! Har gymmat så gott som varje dag nu faktiskt... Gynnade imorse, sen åkte och och hälsade på en älskad vän som är sjuk, puss på dej och hoppas du mår bättre snart !
Imorgon ska jag oxå gymma, sen ska jag va med kompisar, sen mot kvällen kanske jag gymmar igen! Jag tycker faktiskt om att gymma, med så mycket energi som jag har så behövs det verkligen ! Men nu under påsk så får man faktiskt äta lite tjockis mat, och unna sig lite gott !
Men hare bra alla, PUSS

loveistheshit.blogg.se

Nellie,14 år. Jag skriver ofta texter och tänkte börja lägga upp dom här mm. =)

RSS 2.0